onsdag den 7. februar 2018

All you knit is love

Jeg har allerede strikke flere eksemplarer af Grys jakke - 2 er gået til Esther, niecens datter og specielt den sorte med røde lommer faldt i meget god jord.


Vores egne unge mennesker og fætter/kusinerne er mellem 25 og 30 også 1 på 15. Flere er i forhold og på vej til at blive gift, så jeg tænkte at der kunne strikkes en drenge- og en pige jakke uden problemer, så ville der være en barselsgave til dem alleammen efterhånden som de melder sig.


Jeg har strikket den mindste størrelse og har brugt:
80 gram Blackhill højlandsuld
38 gram gram Blackhill silkmohair
og ca 1 gram rosa Holst supersoft

Og når vi nu snakker om det rosa supersoft så er det som om det ville strikkes af nu. Det blev fundet frem til lommen på Grys jakke og så blev det blev ved med at dukke op, blandt andet i en større oprydning/gennemgang af min garnsamling (tak @bykaae) og så har jeg bare haft fat i det så mange gange. Nu blev det vejet og stashet også slog jeg op til denne lille vest fra All You Knit Is Love

Jeg har brugt:
30 gram supersoft fra Holst garn.

Jeg oplever en gang i mellem at noget garn bare bliver ved med at dukke op, som om det bare vil bruges nu. Det lytter jeg selvfølgelig til og jeg nyder at strikke de fine ting og jeg får brugt lidt fra samlingen, som gerne må nedbringes. Jeg har strikket fra All You Knit Is Love flere gange og tænker nogen gange at jeg burde strikke modellerne fra ende til anden for de er bare så fine og så har man da et udvalg af fine ting til barselsgaver ;-)

Hvad jeg tidligere har strikket fra All You Knit Is Love


1 kommentar:

  1. Sikke nogle fine Gry-jakker du har lavet, de vil helt sikkert vække glæde som barselsgave.
    Ja, All You Need is Love er en dejlig bog :)
    Hilsen Ulla

    SvarSlet