fredag den 17. marts 2017

Einrum KBG09

Nu er min fine, gule Einrum sweater jeg købte garn til et arrangement hos Tøndering strik, den er strikket i Einrum E+2, som er islandsk og silke spundet sammen. Det er en meget enkel bluse, som var peppet lidt op med en kant hvor der er krydsende omslag i sidesømmene, ærmesømmene og raglansømmene.

Lige præcis disse kanter har voldt mig nogle kvaler. Jeg synes at kanten var for bumlet, der hvor jeg strikkede 2 dr. ret sammen. Jeg forhørte mig hos en anden som havde strikket blusen og hun sagde at kanten ville falde ned når den blev vasket. Det har den også gjort, men det kunne være pænere.

Da jeg strikkede ærmerne kedede de mig og det var igen på grund af kanten. Den skulle jo være helt fin og korrekt. De er faktisk ret sjældent, at jeg synes ærmer er kedelige, men det gjorde jeg demme gang.

Jeg har brug 4 ngl. og 24 gram. Jeg kunne ikke få strikkefastheden til at passe, så jeg måtte et halvt nr. op så jeg har strikket på p. 4,5.


4 kommentarer:

 1. Meget smuk og enkel sweater. Sikken skøn farve !

  SvarSlet
 2. En fin og enkel sweater i forårshumør

  SvarSlet
 3. Jeg er helt vild med den gule farve, den er altså flot
  Garnet er lækkert, jeg har strikket en cardigan i det, dog i grå (det var før garnet kom i farver)

  SvarSlet
 4. Smuk og dejlig kvalitet. Jeg havde kig på den grå cardigan i samme kvalitet som einrum også havde i sit sortiment. Det bliver et sikkert hit i den gule farve.

  SvarSlet