søndag den 3. januar 2016

Strikkestatus 2015Så er vi igen i starten af et nyt år - jeg byder 2016 velkommen på alle fronter og glæder mig til hver dag! Jeg ønsker at der vil være strik hver eneste dag og det vil jeg gøre mit til. Nytårsfortsæt? Det laver jeg normalt ikke, men skulle det være, så ville det være noget med at mit strikkeliv skal være kombineret med hygge og glæde. Det er en hobby og skal være dejligt, så ingen skrappe regler herfra. Jeg må gerne købe garn og jeg skal ikke strikke 10 projekter inden jeg må købe garn. Da jeg sad og kiggede på de opslag på Instagram overvejede jeg...

Men så tænkte jeg: "jeg kan bare lige strikke en stak savlesmække i weekenden, så er den ged barberet". Kan det så ikke være lige meget? Målet er vel at bruge noget garn!! Jeg har et andet lille værktøj til at styre dette :-)

Nå så til det alvorlige.

Jeg har strikket 48.659,84 m eller mere end 48,5 km og det betyder, at jeg har brugt 11174 gram altså lidt over 11 kg.

Tidligere har jeg lavet lange lister over hvad og hvor meget af hver type jeg har strukket. Det er kedeligt at tælle op og nok også kedeligt at læse. Så jeg vil gøre som Tine og andre og udvælge nogle favoritter og fiaskoer.

Tankestreg af Annette Danielsen
Det har været et godt år, jeg har nemlig mange favoritter, men først og fremmest er der min Tankestreg efter oipskrift fra Annette Danielsen. Jeg vælger den hele tiden, jeg elsker at bruge den. Både min mor og svigermor  drømmer også om en ;-)


Look af Hanne Falkenberg
Spacegirl af Heidi KirrmeierPerlehøne af Bente Geil
Skæv sidesøm og stribet ryg af Stine Holgaard
Mindre heldige projekter er denne, som jeg har haft så meget bøvl med og til sidst bare var helt forkert - på billedet er den strikket om.
My Campbell af Mercedes Tarasovich
 Måske er den for lille - jeg kommer bare ikke til at gå med den. Det er ellers en Susanne model...
Snurretop af Bente Geil
Også Esther - jeg måtte ned på p. 2,5 for at få strikkefastheden til at passe og så fik jeg ondt i skulderen.og nu ligger den bare...


Esther af Annette Danielsen


Godt nytår!!

4 kommentarer:

 1. Det er helt vildt at du har strikket 11 kg garn op på et år. Imponerende, du må have strikket meget hurtigt. Fine projekter du har lavet. Du er en suveræn dygtig strikker og god til at vælge ting, der klæder dig godt.

  SvarSlet
 2. Imponerende status! Mit forhold til lageret er at det er for stort... så jeg har længe fundet projekter ud fra hvad der lå på hylderne. Det er egentlig også en slags udfordring!
  Ja, pilop kender jeg jo også. Jeg ved egenlig hvilke modeltyper jeg bliver glad for, men så skal jeg lige prøve noget anderledes... og det går ikke godt hver gang! Esther har jeg ellers også kig på... Spændt på om jeg kan lide at strikke den...
  Godt nyt strikkeår til dig.

  SvarSlet
 3. Hold da op for nogle flotte ting, du har lavet i årets løb. 11 kg ? = godt gået ! Jeg er især ret begejstret for Spacegirl - Kirrmeyer har nogle rigtig flotte modeller.
  Jeg har heller ingen nytårsforsæt på strikkefronten - men vil dog meget gerne have reduceret lidt i mit garnlager.
  Godt nytår til dig.

  SvarSlet
 4. 11 kg garn er da også en slat hihi sejt klaret og jeg ved jo at du har fået lavet en masser lækket strik af det også ud over de ting de viser her. Godt nytår

  SvarSlet