fredag den 29. januar 2016

Start på strikkeåret 2016

Strikkeåret 2016 er godt i gang, jeg har slået en hel del op og noget er lukket af, men bestemt ikke alt. Jeg mener man skal slå op efter behov, hvis f.eks. det man har gang i ikke snakke-bio- eller bilstrik. Så slå op. Hvis du brænder for noget, så slå op. Det er også hyggeligt når rigtigt meget bliver færdigt :-)

Men strikkeåret er også kommet godt fra start på andre måder, der har været gang i alle strikke arrangementerne:

 Til strikkebio med Lone, hvor vi så filmen "Kollektivet". Vi synes det var en god film. På billedet ser I Strikbar, som bliver interviewet af Stiften.
Så blev det tid til en strikkecafe hos Garnkisten, endnu en gang et hygge besøg der - jeg bestilte en Falkenberg model - mere om det senere.Jeg var både til lørdags- og onsdagsstrik hos Garn10 og almindeligvis har Helle bagt kage til os og om onsdagen fik vi kage fra Lagkagehuset. Jo jo vi hygger os når vi mødes og strikker :-)


Ikke et helt rigtigt strikkearrangement. Vi var inviteret til Bowling med Egå motorbådsklub og bowlingen var efterfulgt af buffet. Jeg kan ikke bowle længere, der giver bøvl med mine arme. Sidst fik jeg tennisarm og kunne ikke strikke i et par måneder. Jeg valgte at deltage, men jeg strikkede mens de andre bowlede ;-) Dejligt at strikketøjet matcher bowlingkuglerne.Så var der Kællingestrik hos Geilsk - det er jo bare noget som sker når det sker. Der er 24 pladser, så man skal være hurtig, men det er altid hyggeligt.
Dagen efter skulle jeg til Geilsk igen, men så var det et arrrangement i SD Fritid (SD = Silkeborg Data) og det var en strikkecafé med lidt undervisning fra Bente. Det var hyggeligt og dejligt at møde de strikkeinteresserede kolleger.


Og så gik jeg endda glip af Strik på Dokk1 og det misser jeg også i februar, da der bare er så meget i den weekend. Det ligger den 1. lørdag i måneden fra 13.00 - 16.00.

18 kommentarer:

 1. Jeg skal da love for at du indleder strikkeåret med masser af aktivitet.Jeg var også meldt til Kællingestrik, men netop den weekend, var vi i Hamburg for at se vores søn optræde. Håber vi ses engang til en strikkecafe. Måske på Dokk1?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er absolut en mulighed. Jeg har også kig på din e tirsdagsstrikkecafeer, men jeg skal lige finde en dag, hvor jeg kan få tidligt fri :-)

   Slet
 2. Hold nu op, hvor har du dog haft travlt. Men det er altid dejligt at komme rundt og deltage i forskellige strikke-arrangementer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dte er hyggeligt og jeg komemr omkring

   Slet
 3. Det lyder godt nok hyggeligt med alle de strikke arrangementer du er til. Dejligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det også, jeg kører gerne efter det.

   Slet
 4. Tror da lige du er blæst langt ind i 2016 allerede. Herligt at læse. Og dejlige oplevelser med strik!
  Glæder mig til at se din version af Twist. Den er så flot i linjerne.
  Kællingstrik vil jeg gerne opleve... alene navnet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det er rigtigt dejligt! For at komme til kællingestrik skal du holde godt øje med nyhedsbrevene fra Geilsk, for der bliver hurtigt udsolgt.

   Slet
 5. Skønt med strikkearrangementer.Det giver en dejlig energi og inspiration. God weekend.

  SvarSlet
 6. Du kommer da rundt omkring til nogle strikke events. Det er også godt med ny inspiration og altid sjovt at møde andre strikkere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kører gerne efter det og jeg hygger mig.

   Slet
 7. Jeg skal da love for, der har været en del strikkearrangementer i nærheden af dig. Det er også bare så hyggeligt. Jeg er også begyndt at have gang i flere ting samtidig - men lige nu strikker jeg kun på Marius til min søster. Så kan jeg jo sidde og fantasere om hvad der ellers skal på pindene - og købe garn til det ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der har, men jeg kører også nogle kilometer efter det, men det er det værd.

   Slet
 8. Jeg får da helt åndenød ved at læse om alle de skønne arrangementer, du har været til.
  Synes, det er en fortræffelig idé SD fritid har, den vil jeg helt sikkert fortælle om på jobbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi skal have andet indhold i personaleforeningerne, ikke bare sport og teater ;-)

   Slet
 9. Ja, du har da ikke kedet dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej bestemt - og vi ses jo i de næste uger :-)

   Slet