tirsdag den 31. marts 2015

Ridesokker

Til jul havde jeg strikket lange ragsokker til de 2 ældste, bare som hyggesokker, når man kommer hjem og er kold...
Den ældste rider og blev så glad da hun pakkede op og udbrød: "ridesokker!!!!!" Det endte med at jeg også strikkede et par til en rideveninde.

Jeg havde nok aldrig helt forstået hvor meget hun ønskede sig lange sokker, men det fik jeg et glimt af nu. Jeg besluttede at strikke et par lange sokker i tyndt strømpegarn, de blev bilstrik og ekstrastrik og tanken var at de skulle gives til hendes fødselsdag i juni, som sådan en total overraskelse!!

Nu er de færdige og nu kan det være at de bliver til et "påskeæg" :-)

Jeg har brugt 123 gramTorres strømpegarn og strikket efter en af opskrifterne i Sys Fredens' "strømper og sokker" - strikkede knæstrømper. De er strikket i et dejligt trekantagtigt mønster, som jeg tror vil kramme godt.

4 kommentarer:

 1. Så dejligt at kunne glæde :-) Hvor er det en skøn Cumulus -den overvejer jeg også at strikke til mig selv, har kun strikket den til en anden - opskriften er ganske enkelt perfekt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du ret i, det er dejligt at kunne glæde. Jeg havde set din Cumulus, jeg troede den var til dig selv. Jeg er glad for min, så dte kan da være du skal have en selv...

   Slet
 2. Hihi ja der sker man , men hvor er det dejligt at strikke til nogle og så bliver de super glad for det man har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er dejligt - hun fik påskeægget i dag og hun blev rigtig glad!

   Slet