torsdag den 5. juni 2014

Nye strikkeprøver

Af gode grunde bliver Trunteluntekjolen ikke til noget - der var rigtig mange fejl i opskriften og jeg skrev til garnforretningen, hvor havde købt den, for at få nogle rettelser. Men de undskyldte meget og tog opskriften væk fra hjemmesiden, så den ikke kan købes længere. Jeg fik tilbudt en anden opskrift som kompensation og den skulle komme med posten en af dagene.

Jeg tror jeg havde regnet det første om, men og måske kunne jag have regnet det ud? Men måske ville det gå galt senere. Det orkede jeg ikke, så jeg pillede det op jeg havde lavet.

Nå hva' så? Jeg strikkede et par dage på mit valmuesjal og er nu i gang med 15. blomsterrække. Men jeg skulle altså have mere i gang og jeg kunne se at Geilsk No. 8 passede i strikkefastheden. Jeg gider bare ikke flere hulrækker, så man skal have en underkjole på.

Så n u laver jeg prøver for at sammenligne elasticiteten på hulrækken med en række med en tynd snoning. Alt tyder på at det er det samme.

Nu skal jeg så bare lige beslutte mig til om jeg skal sno på hver 4. pind eller 6. pind? Det er de øverste over den gule tråd, som er hver 6. pind.
Nu slår jeg i hvert fald op så kan jeg tænke videre, men sjeg strikker ribben.

Jeg tror jeg synes det skal være hver 6. pind?


5 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud med din variation, jeg syntes også snoning på hver 6.pind - snoningen kommer mere tydeligt frem på den måde.
  Flot farve :-) god pinse.

  SvarSlet
 2. Det vil blive rigtig fint med hver 6 pind,som alternativ kunne Geilsk snoning fra bredbånd måske bruges ?,ærgerligt med den anden kjole,godt butikken i det mindste fjernede opskrift

  SvarSlet
 3. Jeg vil også sige hver 6. pind - det andet bliver for stramt.
  :o)

  SvarSlet
 4. Enig. På hver 6 pind.
  Øv med den anden kjole!
  Men flot af butikken at reagere med det samme.

  SvarSlet
 5. Og så kommer der lige en, der er helt uenig, jeg synes det skal være på hver 4. pind, men du bestemmer heldigvis selv ;-)
  Jeg har også tænkt på at lave den med snoning engang, det er helt oplagt, så man bliver fri for at have noget under :-)

  SvarSlet