lørdag den 22. februar 2014

Nye ærmer til Geilsk No. 8

Da jeg strikkede min 1. No. 8 var ikke tilfreds med ærmerne, så den er ikke blevet brugt nok. Kun ned jakke over. Selvom de var blevet bedre holdt det mig tilbage.

En onsdag aften hos Garn10 snakkede jeg med Connie, som var igang med No. 8 og hun spurgte direkte til ærmerne og da jeg tilfældigvis havde kjolen på blev enige om at ærmerne ikke v ar OK. måske ville de fungere bedre i Geilsk tynd uld end i bomuld/uld?

Et par onsdage senere kom Connie i sin nye kjole med de skønneste ærmer: "Det har du forhåbentlig skrevet ned?" og det havde hun og allerede samme aften havde jeg Connies noter på mail.

Et par dage senere pillede jeg ærmerne af kjolen og trævlede op. Jeg kom til at strikke ærmerne nogle gange, da de ikke helt passede, men der er jo alt det med strikkefasthed og hvilken størrelse vi har strikket...

Men er de færdige og jeg er nu helt tilfreds:

12 kommentarer:

 1. Kjolen er meget pænere med de nye ærmer

  SvarSlet
 2. De er blevet fine. Det er irriterende , hvis man ikke er helt tilfreds. Jeg har selv en kjole, som ikke er helt som jeg ville ønske i ærmerne, men ikke kunnet tage mig sammen til at ændre, måske jeg skulle tage mig sammen......

  SvarSlet
 3. Jamen nu er er det en rigtig fin kjole med en klædelig pasfacon.

  SvarSlet
 4. Fantastisk hvordan ærmer kan forvandle en kjole fra not så hot til hot,den er blevet så flot med de nye ærmer

  SvarSlet
 5. Så fik jeg lyst til at strikke kjolen, for ærmerne har afholdt mig fra at gå i gang :-)
  Flot kjole du har strikket :-)

  SvarSlet
 6. De ser fine ud og godt de nu passer :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er kjolen blevet flot med de nye ærmer - og nu, hvor du også er tilfreds kommer du helt sikkert til at bruge den rigtig meget
  Kh Karen

  SvarSlet
 8. Det er dejligt at det lykkes. Det er bare så ærgerligt at ha´ noget liggende som man egentlig ikke går i, fordi det er "forkert"

  SvarSlet
 9. Det kan du da også roligt være, for den er blevet rigtig flot :-) Synes slet ikke, jeg kan huske, at du har blogget den på noget tidspunkt, men det må du jo ha gjort. Den er flot i brun :-)

  SvarSlet