søndag den 21. juli 2013

Suttesnore og pindsvinet Pelle

Min grandkusine har lige fået en søn og vi er egentlig ikke på gaver, men en lille suttesnor kunne man da lave! Jeg har købt et par seleclips for nogle år siden og jeg har jo en hæklemåned! Derfor undersøgte jeg nettet for opskrifter. Egentlig synes jeg bedst om dem der er hæklet på langs, men jeg kunne se at clipsen skulle sys på. Til gengæld fandt jeg denne, hvor man slår op på clipsen. Jeg synes det ser mere enkelt og let ud og nok er den sikreste måde at at sikre clipsen på.

Den lille nye verdensborger er søn af 2 musikere så jeg ledte efter nogle instrumenter/noder, men fandt det ikke. Så faldt jeg over disse små stjerner som jeg så valgte. jeg havde 2 clips, så jeg lavede en mere piget med en blomst, den skal blive afsat også.

Da jeg fik det lille tillæg med dukker og dyr fra Hendes Verden nr. 13 2013 faldt jeg pladask for pindsvinet Pelle. Men jeg overvejede kun kort - jeg tænkte det ville tage for meget strikketid, at hækle ham. Men nu var chancen og jeg havde Lima fra Hjertegarn på lager.

Og her sidder han så i mit bed:

5 kommentarer:

 1. NNUURR!!! Jeg har også den opskrift og sendt den til nogle der kan hækle. Er vild med den

  SvarSlet
 2. Du er altså opfindsom, sikke mange skønne ting du får hæklet. Pindsvinet er bedårende.

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså bare sødt, det du får lavet - trods alt :o) Jeg er glad for at se, at du alligevel ikke behøver sidde med hænderne i skødet men faktisk får en del ud af det! Godt gået!

  SvarSlet
 4. Hej
  Jeg kan se du har hæklet mit pindsvin Pelle, hvor er han sød:))
  Hilsen Stine

  SvarSlet
 5. Hej
  Se lige dette link - her er noder mm - dog i strik...
  http://coalabaer.files.wordpress.com/2008/11/fingerless-gloves-musica2.pdf

  SvarSlet