tirsdag den 9. juli 2013

En mistet sommerferie

I torsdags sejlede vi afsted mod Samsø, vi nød at kigge på de flotte skibe på vej ind i Aarhus havn - på radion kunne vi høre at de kom den Mexicanske og hør og der tyske hjemmeværn. Det var ligesom om Aarhus var midt i hele verden.

Jeg havde pakket strikketøj sejltid og hyggetid, ting som man kan arbejde på og alligevel være selskabelig.

Men opholdet på Samsø blev kort, da vi skulle tøjre faldt jeg og brækkede venstre hånd helt forfærdeligt. jeg skulle tilbage til Aarhus og opereres. Det blev en slem omgang, men det er en anden historie.

Men nu sidder jeg her og kan kigge på min indbundne arm og læse i min bog placeret i den fine  
bookseat jeg har købt hos gigtforeningen, og den fungerer rigtigt godt når man er handicappet, som jeg nu er.

At jeg ikke kan strikke er jeg bare så ked af, der er bare mange ting i mit hovede, som gerne vil strikkes. Jeg er også bare så trist over det korte besøg på Samsø, vi skulle have haft det så hyggeligt.

Men da jeg kom hjem fra sygehuset tænkte jeg, at når jeg ikke kanstrikke kunne jeg måske sy knapper i min Wisdom og skifte knapper i et par andre projekter. Men nej - jeg har kun syet 1 knap i, det gør for ondt og så er jeg bare for træt.

og her er alt mit pakkede strikketøj :
Lilla bellatrøje til barselsgave,
En sommerkjole i bomuld str. 1½ år
Skovtur af Annette Danielsen,
Nederdelen på en skøn kjole til vinter (men mens man strikker med mange masker på rundpinden kan man jo snakke,
Bomuld til nogle resteprojekter...

Jeg blev opereret i søndags og havde tænkt jeg kunne komme på arbejde på mandag, det tror jeg altså ikke.

Jeg håber det bliver bedre de næste dage, så jeg kan lave lidt, for det her det passer mig ikke.


17 kommentarer:

 1. Århhhh nej, hvor ærgerligt er det bare ikke, der må tænkes positivt og så glæde sig over at det ikke gik værre, pas rigtig godt på dig selv.

  SvarSlet
 2. Ih vor er det træls for dig. Jeg kan lige forstille mig hvordan det er ikke at kunne strikke. Jeg går på 11 uge med en brækket fodrodsknogle med langvarig heling...de første 6 uger uden støtte...ja møjbesværligt for både min mand og jeg MEN MEN hvor har jeg nydt at kunne strikke, når jeg ikke kunne andet. Jeg tænker som tidligere sygeplejerske, at vel er du træt og vel gør det ondt nu 2 dage efter operationen, men vær tålmodig, det bedres og måske kan du efter lidt tid holde på en strikkepind. Fingrene har jo godt af aktive bevægelser. Så jeg håber du undgår en sommerdepression... og at humøret holdes oven vande. KH Hanne en strikker og vi kigger åbenbart på hinandens blog:-)

  SvarSlet
 3. Sikke da noget, øv.
  Håber smerterne tager af så du kan bruge den bare lidt.
  Du må nyde det gode vejr og en god bog.
  Pas nu på den, den skulle jo gerne blive helt fin igen.
  Yt.

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring! Håber du kan holde på en strikkepind inden længe. Døjer selv med en diskusproplaps og en sovende arm, men har netop idag fået at vide, at jeg gerne må strikke :-) Du må nøjes med at tørstrikke lidt de næste dage og så går det forhåbentlig fremad!

  SvarSlet
 5. Det var da en meget, meget ærgerlig start (og slutning) på en ferie. Om 14 dage sejler jeg afsted med min strikkekurv, og håber på bedre held end dig. Sidste år, skulle jeg springe "elegant" op på kajen i Vordingborg, fik en tå ind i forfortøjningen og landede med et uklædeligt plask i havnen i stedet for på kajen. Jeg fik dog ikke skadet andet end min forfængelighed :-) God bedring.

  SvarSlet
 6. Åh stakkels dig, hvor er det dog synd for dig. Det kunne du godt have undværet. Jeg føler med dig, at du skal gå rundt med gips i denne sommervarme.
  Jeg håber du alligevel får lidt ud af sommeren. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 7. Nej, hvor er det synd for dig og et rigtig ærgerligt tidspunkt også, nu hvor du sku ha´ ferie. Det er flot, at du prøver alligevel :-)

  Rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 8. Det var dog en trist udgang på en lille ferie på Samsø. Jeg har virkelig ondt af dig, en hel sommer uðen strik, men mon ikke hånden gror fint sammen, så du kan strikke og lave alt muligt andet igen.
  Jeg håber det bedste for dig.

  SvarSlet
 9. Nej hvor er det synd både for dig, og alt det dejlige strikketøj. Håber på snarlig bedring og fortsat rigtig god sommer:)

  SvarSlet
 10. Det var jo intet mindre end skrækkelig læsning og helt umuligt at vælge, hvad der er værst en spildt ferie, kan ikke strikke og smerterne. De ryger lige ind på en 1. Plads alle 3 rigtig god bedring

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 11. Stakkels, stakkels dig - god bedring.

  SvarSlet
 12. Tak for alle jeres dejlige kommentarer - jeg føler mig så forstået!! Det hjælper altså lidt når jeg nu sidder og leder de rigtige knapper min Lucy, som nu bare ligger og venter på at få ærmer. Tak

  SvarSlet
 13. Det var da en rigtig kedelig ende/begyndelse på ferien. Det må være SÅ frusterende. Heldigvis er det noget der går over, selvom det lige nu er rigtig træls. Husk at passe på din hånd, så den bliver klar igen til masser af strik igen. Rigtig god bedring og forhåbentlig nyder du sommeren trods alt.

  SvarSlet
 14. Åh nej, hvor var det da bare uheldigt for dig :o(
  Godt du trods alt kan læse - selvom det er rigtig surt for dig, at du ikke kan strikke.
  God bedring med armen.

  SvarSlet
 15. Hej Susanne
  Sikke dog noget, rigtig god bedring til dig :)

  SvarSlet
 16. Sikke en dum oplevelse .... jeg føler med dig.
  Kan virkelig godt forstå din frustation. Rigtig rigtig, go bedring

  SvarSlet