lørdag den 12. januar 2013

Skøn kabelstrik med store snoninger

Jeg købte 10 nøgler "Drops loves you 2" i håb om at kunne bruge garnet til en Cumulus efter Annette Danielsens opskrift, men jeg kunne ikke få strikkefastheden til at passe med både masker og rækker og dte tror jeg er vigtigt med den model, så det blev droppet.

Jeg synes garnet var ret lækkert, så jeg ledte efter en anden opskrift. I et lille tillæg fra Søndag, som hedder "Strik der slanker". Tillægget er fra nr. 42 2009. Jeg fandt denne model strikket i Wilferts Como og ved at gå 1 pindestørrelse op passede strikkefastheden.Nu er trøjen færdig og jeg er meget tilfreds. Da det første ærme var næsten førdig, syede jeg kroppen sammen og målte!!! Ja er det ikke dukseagtigt godt :-) Og det var ekstra godt fordi jeg skulle lige bruge et par cm ekstra pr. ærme
Jeg brugte 7 fed á 100 gram til str. L, dog strikkede jeg kraven 2 cm kortere for ikke at starte et nyt fed.

Og kraven er lang nok og jeg er meget tilfreds med resultatet, den er skøn, blød og varm og nu kommer der jo nogle kolde dage :-)

Jeg blev jo lidt lun på at strikke mere efter Como-opskrifter og i nogle andre tillæg fra Søndag fandt jeg følgende modeller strikket i Como. Den med snoningerne ligner meget den jeg lige har lavet. Den sorte er perlestrikket og ret kort, men vil være flot til nederdele. Den kunne jeg godt finde på at lave.


P.S.: Jeg kan ikke finde Como-garnet på Wilferts hjemmeside, så jeg ved ikke om det er udgået.

12 kommentarer:

 1. Hvor ser altså osse rigtig dejlig ud.

  SvarSlet
 2. Det er en ualmindelig flot trøje.
  ER vild med de brede snoninger..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg har også en svaghed for snoninger.

   Slet
 3. Hvor er den flot, Susanne!

  Jeg har også nogle modeller med snoninger (dog ikke de brede) på to do listen, men hvornår de kommer igang er uvist.....synes ufoerne har formeret sig på det sidste og mon ikke jeg bliver nødt til at få nogle af dem til side før jeg slår op til alt for meget nyt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lea - ja man må prøve at holde lidt rent bord ind i mellem.

   Slet
 4. Jeg er også meget lun på snart at skulle igang med noget med snoninger - men jeg har efterhånden forelsket mig i så mange forskellige modeller, at jeg bliver helt handlingslammet. Din trøje er rigtig flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja snoninger er dejlige, måske du skulle trække lod :-)

   Slet
 5. Virkelig smuk trøje der ligner noget fra et mode magasin. Garnet ser superlækkert ud og farven er bare fin. De andre modeller du har planlagt ser også lækre ud.
  Jeg har ikke set como garnet nogen steder. Har du prøvet at kigge på mayflowers hjemmeside om det findes der?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det COMO-garn, som mayflower har er noget tyndere, men det gør ikke så meget, jeg ville bare sammenligne strikkefasthed, løbelængde osv. Min erfaring nu siger m,ig at den er nogenlunde den samme, som det garn jeg har brugt.

   Slet
 6. Hvor er den blevet lækker - superfin trøje til disse kolde dage :-)

  SvarSlet