søndag den 30. december 2012

Virksund-sjalet er færdigt

Så blev mit fine sjal færdigt, jeg har som sagt mikset mine Drops Highlander-nøgler. Jeg har brugt 338 gram = 540 m og det passer ca. med garnbruget i det oprindelige garn fra opskriften. Jeg synes det er ret sjovt, at tjekke, så man bliver klogere på alle beregningerne.

Sjalet ser således ud:
Og jeg er godt tilfreds - formen gør at det også kan fungere fint som en lille plaid. Jeg tror sjalet komme med på arbejde, da der godt kan være køligt og træk, da jeg sidder i et storrumskontor med store vinduespartier.

6 kommentarer:

 1. Hvor blev det fint,jeg har spændt ventet på at se det færdig,sikke flotte farver,og highland er en super lækker garn,som drops da gerne måtte genopdage,måske skulle man sende dem et nytårsønske :)

  SvarSlet
 2. Det er da blevet et sjal helt for sig - det ser varmt og godt ud. Godt nytår :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig smukt sjal !
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Det sjal er da også utroligt lækkert, et rigtig putte sjal pas nu på du ikke falder i søvn lige der midt i arbejdstiden når du smyger sjal/plaiden omkring dig.

  Rigtig godtnytår til dig

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 5. Det ser dejligt ud - og er da en helt fantastisk måde at få brugt sit restegarn på. Godt nytår

  SvarSlet
 6. Hvor er det blevet flot! Farverne spiller rigtig godt med hinanden og det ser så utroligt lunt og lækkert ud, at jeg er sikker på, at dine kollegaer bliver vildt misundlige :-D
  Kh Karen

  SvarSlet