tirsdag den 27. december 2011

Hvad jeg har brug for...

Nogle projekter bliver lavet fordi de er spændende, en udfordring eller fordi de skal bruges til noget bestemt. Og mine senest opstartede produkter er udsprunget af, at jeg har brug bestemt ting til tøj jeg allerede har.

Jeg har en skøn kjole fra Oasis i 2 grå farver, denne kjole har ret "åbne" ærmer, så jeg har de sidste gange brugt pulsvarmere i helt forkerte farver. Det bryder jeg mig ikke om.. Jeg besluttede, at ville lave et par Gingers, dog lidt kortere. Jeg kiggede i mit garnlager og fandt noget fint gråt Baby Ull - noget garn fra Drops, som jeg købte på tilbud, da garnet udgik, Den første pulsvarmer er på pindene:

 Til min Karle mangler jeg både en cardigan og et tørklæde. Jeg sad og kiggede på mine rester og besluttede mig for at lave en lille Camomille, så den nærmest bliver til at tørklæde. Jeg suppelerede mine rester med en grå Kid-Silk, så det bliver en kombination af grå farver og så skal blonden strikkes med den pink farve. Jeg tror det bliver flot :-)

 Ja, den er også på pindene og klar til at atge med ud, jeg synes nemlig den egner sig fint til bilstrik eller til hvor man snakker en masse :-)

En lille vest er også på pindene - sådan kan jeg altid bare lige slå op til.

2 kommentarer:

  1. Der er søreme gang i strikkepindene hos dig. Jeg tror dit camomille bliver superflot med den pink kant. Det ville jeg aldrig selv have fundet på, men det er en skøn ide.

    SvarSlet
  2. Hvor er du bare aktiv :-D Det er nu rart, at man "lige" kan producere det tøj/tilbehør, man står og mangler - og det du har på pindene nu ser totalt lækkert ud :-D
    Kh Karen

    SvarSlet