mandag den 26. december 2011

Asgers trøje

Måske husker du de fine bukser til en lille pige, som endnu ikke er kommet verden? Hendes mor havde fundet et billede på nettet og ville gerne have lignede bukser.

Når lillesøster skulle have, skal storebror in-spe også, og her var der også fundet et billede på nettet, jeg kan ikke linke til det, da jeg ikke har fundet ud hvor det er fundet. Dog er der ændret lidt modellen, der er kommet neonorange kanter forneden og på ærmerne Jeg ledte i mine opskrifter og fandt en som ligner den model på billedet og nu er Agers trøje og nu er den klar:
 Jeg synes den er blevet fin - den er strikket i NEPAL, uld og alpaca fra Drops, min strikkefasthed er meget fast når jeg strikker mønster, så jeg måtte skifte fra 5 til 6, for at få den rigtige strikkefasthed. Jeg forstår det egentlig ikke, jeg prøver at strikke løsere, men det fungerer ikke - en pind op, det må jeg.

10 kommentarer:

 1. Hvor er den dog fin og helt usædvanlig. Den skal modtageren nok blive glad for.
  Jeg strikker også stramt, men kan som regel kompensere for det ved at bruge en lidt større pind. Fortsat glædelig jul til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Den er virkelig smuk. Det bliver en flot storebror.

  SvarSlet
 3. Den er rigtig flot - super moderne storebror bliver det - ligner Mads Nørgards flotte modeller. :-)

  SvarSlet
 4. Meget, meget flot trøje. Sikken et arbejde.

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin. Må jeg spørge, hvor opskriften er fra?
  Mange hilsner
  Karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin - tak for de pæne ord, selve opskriften på trøjen er far Sys Fredens lille hæfte Små striber, det er en model, hvor dre oprindeligt er brugt NORO garn i striber.

   Selve mønstret har jeg selv tegnet, jeg har måske nogle noter et sted :-)

   Slet
 6. Tak for svar :0). Hvis du stadig har de noter er jeg meget interesseret. Jeg synes netop at mønsteret er meget fint, men er desværre ikke så strikkeferm, at jeg selv kan gennemskue det.
  Mange hilsner
  Karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin - jeg skal nok lige lede efter dem, så vender jeg tilbage...

   Slet