onsdag den 9. november 2011

I syv sind

Jeg er jo igang med den fine kjole fra Drops, men ak, jeg er i syv sind. Jeg havde været alt for hurtig og hverken set at kjolen er ærmeløs, eller at den er strikket i dobbelt garn. Den har nu ligget i min strikkekurv i flere uger, mens jeg overvejer om den skal strikkes færdig eller pilles op. Jeg synes jeg ser alt for "truntet" ud - suk.

Idag har jeg prøvet den igen og kan se at der skal tages betragteligt meget af stropperne, så kommer ribben til at sidde bedre, men hvad skal jeg gøre?

  Ja hvad synes I? Skal jeg bare pille den op og strikke noget andet?

3 kommentarer:

 1. Modellen med rib i livet er ikke god til dig og der bliver for meget fokus på barmen, der kommer til at fylde. Jeg tror jeg ville trævle op til og med ribben og lave hele underdelen i glat med gradvise indtagninger, dvs. A-facon. Så ville jeg flytte halsudskæringen lidt højere op og lave et vingeærme, noget i stil med Karla af Ellen Holm, så tror jeg, den kommer til at sidde bedre.

  SvarSlet
 2. Jeg synes din kjole er rigtig fin og farven er supergod til dig.

  Ville du heller ikke være tilfreds med kjolen hvis du tager en cardigan på, der matcher? En uknappet cardigan er i mine øjne genial, da man så stadig kan se den fine kjole og samtidig dækker den lidt af ens "svage" sider (i mit tilfælde tajle/hoftefedt og stor barm).

  SvarSlet
 3. Uldbegavet: Tak for dine kommentarer, jeg synes du rammer plet, jeg havde også en slags Heidi-fornemmelse og det er egentlig det du beskriver. Jeg tror jeg piller og op.

  Lea: Tak også for dine indlæg, det med cardiganen kunne jo også løse mit ærmeproblem - jeg overvejer lige en ekstra gang inden jeg piller op.

  Generelt: Der mangler nogle brede ribkanter i halsen og ærmegabene, men da jeg er nødt til at afkorte stropperne/ærmegabene er der måske knapt plads til den brede rib i halsen.

  SvarSlet