lørdag den 10. september 2011

En dejlig lørdag

Efter ugers regn har man da længtes efter lidt sol og varme og så kom det på en lørdag. Da jeg nu arbejder i Silkeborg kører jeg bil hver dag og 55 km er for langt til at cykle 2 gange om dagen. Så idag var den der - jeg cyklede ind til byen, vejret var skønt så jeg havde bare en lille cardigan på. Jeg nød det!

Første mål var Tøndering Strik - primært for at købe "Kunsten at strikke en ø" (man kan jo altid snuse lidt) - jeg har smugkigget lidt på nettet og den så spændende ud.
Jeg har studeret den nærmere og jeg synes den er vidunderlig - dejlige modeller, sandsynligvis lige så gennemarbejdede, som de andre bøger og skønne billeder, jeg nyder denne lækre bog. Min første plan er Samsø. Måske skal det være i Malabrigo....

Så susede jeg lidt rundt og kiggede på støvler, jeg vil gerne have et par lange sorte støvler med moderat hæl og god vidde i læggen. Jeg fandt dem ikke - en ekspedienterne sagde at det næsten er umuligt, da det enten er meget høje eller flade støvler man skal bruge i år. Suk!

Nå men videre for selvfølgelig skulle jeg videre til Fandango, her var målet en skøn kuffert til rundpinde, jeg nåede ikke første sending. Denne gang lykkedes - det er det første produkt jeg har set til rundpinde - mine rundpinde ligger i hver sit etui og jeg lægger den ustandseligt i nummerorden for det går i uorden hver gang jeg skal finde en.


2 kommentarer:

  1. Det var da en ualmindelig lækker taske - skøn farve! Synes pludseligt der opstod et nyt behov hos mig ;-)

    SvarSlet
  2. Den bog VIL jeg også have :-)
    Men jeg holder mig skindet og køber den på Fanø.

    Lækkert rundpindetaske :-)

    SvarSlet