tirsdag den 9. juli 2019

M59 eller en fin model fra Friggadesign

Det var nok på instagram jeg faldt over Friggadesign og hun har mange modeller, der falder i min smag. Det er det med høje halsudskæringer, rullekraver og stående kraver, som lige er mig.

Da jeg skulle til Saltum Uldfestival med Ulla og Lise tidligere på foråret så jeg at Friggadesign havde en bod, så jeg vidste, at jeg skulle have en af hendes designs med hjem. Jeg valgte M59 i rødt og sort garn.

Jeg fik 3 røde og 4 sorte nøgler i kittet, jeg tænkte kort at det var meget sort, men kraven var jo dobbelt og rib forneden, Nå skidt, der går nok.

Mens jeg kiggede på billedet kunne jeg se en fold ved halsudskæringen, så jeg besluttede at lukke for 2,1,1 maske ved halsen begyndelse og jeg lukkede det samme af ved slutningen, Jeg håber det hjælper lidt.

Da jeg manglede ca. 10 røde "striber" på det sidste ærme var der ikke mere garn. Jeg skrev til FriggaDesign og det viste sig at jeg skulle haft 3 sorte og 4 røde. Frigga tilbød at sende mig et rødt nøgle og nogle fine øreringe som kompensation.

Det tog dog 9 dage inden garnet kom for det var sendt med PostNord!!

Men så gik jeg også i gang og fik hurtigt blusen, igår blev den vasket og nu er den klar. Den er til den store side, men jeg turde ikke andet.

Jeg har brugt 125 gram sort og 155 gram af den røde.
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar