søndag den 7. oktober 2018

Spiral staircase turns blue eller om nødvendigheden af tørklæder

Under sommeren hedekrise havde jeg ikke så meget brug for tørklæder og pulsvarmere elelrs de nødvenlighed for mig. Har jeg bar hals i kort tid får jeg ondt i halsen og det kan nogle føre til forkølelse. Allerhelst villl jeg gerne kunne finde kjoler med turtkeneck eller rullekrave, men dem er der ikke mange af.
Jeg havde lyst til en ny kjole og gik ned i Sophies tøjhus, hvor jeg troede jeg kunne bruge mit City konto gavekort. Efter mange prøvninger fandt jeg en fin kjole med et fnt snit til mig. Jeg kunne godt se, at halsen var for åben så jeg spurgte efter et tørklæde som passede til kjolen. De ekspederende var generelt ikke for engagerede og jeg blev præsenteret for et sjal som ikke på nogen måde passede til kjolen.
Hvad gør en klog? Det ved jeg ikke med jeg valgte at gå over til Garnkisten, hvor jeg fandt et nøgle glimmergarn.
 Efter flere overvejelser valgt at slå op til en "Spiral staircase". Jge har strikket den nogle gange og jeg har en tilfølelse, i forlængelse af lukningen af de 10 masker strikker jeg en hulrække (2 om, 2 sm). Jeg synes det giver en lethed til tørklædet. Mit mål var at bruge garnet helt op og da det jo kan være svært at beregne måtte der lige pilles lidt op så jeg fik den perfekte afslutning.


2 kommentarer:

 1. Det er flot, og det kan jo være en god måde at bruge en rest eller to på (man kan jo ikke få for mange sjaler og tørklæder). Jeg kan bedre lide din version med hulrækken, og vil lige høre om du slår om to gange, eller hvordan?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annebeth,
   Tak, jeg synes også hulrækken tilføjer noget lethed ;-) Jeg slår kun om 1 gang.

   Slet