lørdag den 6. januar 2018

Tankestreg II

Jeg har nu strikket endnu en Tankestreg, den første er helt slidt op og jeg har brugt den hele tiden. Denne gang har jeg strikket i dobbelt super soft.i en koksgrå farve:

7 nøgler fra Ulstrup Garn og
7 nøgler fra Garnpusher.

Jeg kunne se at jeg skiftede nøglerne fra Garnpusher noget hurtigere en fra Ulstrup og det undrede mig og det viste sig at der var overvægt i nøglerne fra Ulstrup 4-8 gram pr. nøgle. Det skal man jo ikke klage over, men da jeg ikke fik vejet dem allesammen kan jeg ikke opgøre et endelige garnforbrug, men med 2 * 7 nøgler så har man nok til str. XL. Jeg brugte af det 7. nøgle af begge garnforhandleres garn.

Jeg strikkede også Treenighed i dobbelt supersoft (fra Garngaragen) og det fungerede fint og den falder flot. Sidste gang jeg strikkede Tankestreg var det i Højlandsuld og tynn alpaka fra Garagen og den har hele tiden fungeret fint og faldt også flot.

Denne her Tankestreg er strikket på tykkere pinde og jeg strikkede faktisk på pind4,5 mod 4 sidste gang. Den virker tung og tæt og slet ikke så  fantastisk som sidst. Jeg tænkte på at give den til min mor som har kigget langt efter den. Så blev det koldt og har brugt den nogle gange og den er dejlig varm, men jeg strikker nok en ny på et tidspunkt i noget andet garn.

Jeg har tidligere funderet over at garn kan virke forskelligt i forskellige farver og om det bare er det der er problemet elelr om selvom noget garn hedder supersoft, så er det måske ikke samme kvalitet etc.? Hvem ved?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar