lørdag den 20. august 2016

Bobbelippilop

Jeg har øvet mig i at sige dette svære navn! For at lære det delte jeg ordet, jeg bemærkede at de sidste 5 bogstaver siger "pil op". Uuhh - desværre kom jeg til at pille op og starte forfra et par gange, men til sidst kørte det bare.
Det er en opskrift fra Geilsk og jeg har valgt at strikke den i Geilsk tynd uld, som jeg synes er meget holdbart efter strik. Jeg har brugt ca. 226 gram. Det bliver en dejlig sweater, den falder fint og jeg har vist lige et tørklæde som matcher.

Jeg meldte mig til KreaOL/Krealegene i disciplinen - "færdiggør en bluse" med denne bluse og jeg kom heldigvis fint i mål.

8 kommentarer:

 1. Igen en fin bluse fra dine pinde. Ses vi i Todbjerg på lørdag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja det gør vi og hvis jeg ikke lige genkender dig, så prik til mig :-)

   Slet
 2. Flot bluse med besværligt navn! Hvad var årsagen til piloppet? Blusen ser ud til at været en dejligt enkelt design.

  SvarSlet
  Svar
  1. Først var årsagen, at jeg ikke havde koncentreret mig om at tælle både ærmeudtagninger og bobbelippilopperne og bagefter fordi fordi jeg pludselig kunne lave omslagene i bobbelippilopperne rigtigt.

   Slet
 3. Den ser rigtig lækker ud. Jeg er også helt vild med farven

  SvarSlet
 4. Lækker og anvendelig sweater :-) Også jeg er vild med farven, selvom den ikke klæder mig. Den skal nok blive er efterårshit :-)

  SvarSlet
 5. Så er man da på forkant (med en kjole der hedder pilop ;) . Lige nu strikker jeg vist desværre stadig på en pilop kjole - sådan noget render vi åbenbart på fra tid til anden. Men sørme godt den blev færdig, for det er da godtnok en rigtig flot bluse,

  SvarSlet
 6. Meget fin bluse. Godt du nåede i mål. Farven er smuk og mon ikke alle garvede strikkere kender ordet "pil op" :-)

  SvarSlet