torsdag den 14. juli 2016

Mere Overarbejde

Jeg har jo strikket 1 Geilsk Overarbejde, men den blev for lille. Da jeg fik den solgt fik jeg hurtigt mod på en mere. Jeg startede på den mens vi var på sejltur i Limfjorden.
Jeg strikkede str. L, jeg turde ikke strikke str. M. Der er fin plads i min L, det er som den ikke "krøb" så meget som min str. S - sådan er livet. Jeg glæder mig til at bruge, den har en skøn farve og til den sommer vi har for øjeblikket, så passer det godt med bomuld og uld også korte ærmer.

Jeg har brugt 6 ngl. - i alt 264 gram/1225 m. Og så er det altså meget nemmere at strikke noget man har strikket før, man har jo fortolket opskriften og så er det som om det ligger lidt i fingrene - den fløj i hvert fald af pindene. Det er selvfølgelig lige lovligt store strikkeprøver at lave :-)

6 kommentarer:

 1. Dejlig feriearbejde...
  Den er bare flot. Og det ser ud som om den falder meget
  blødere og pænere end den første version?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig - ja og tak!
   Jeg er glad for den, men jeg tror de falder lige godt, men jeg tror det er måden den sidder på ginen som gør det :-)

   Slet
 2. Hvor er den lækker og du har ret - perfekt til denne sommer. Jeg elsker også at strikke en 2ér - det giver nemlig et dejligt flow og går som regel meget hurtigere :-)
  Jeg kan se, det er et stykke tid siden, jeg har været her omkring - sikke en flot Pixelated Pullover, du fik lavet og din Årringe i blå er også bare blevet fin :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine pæne ord! Det er et godt udtryk, for det giver et godt flow og glæde at strikke en 2'er.

   Slet