fredag den 10. juli 2015

Look

Da jeg var til Saltum uldfestival faldt jeg øjeblikkeligt for Hanne Falkenbergs nye model: Look og hun havde også en ny farve på programmet og det blev altså den jeg ville strikke min Look i.

Jeg prøvede den og jeg skulle strikke str. M, men da jeg igen ville have min model længere spurgte jeg Hanne Falkenberg om der var garn nok til at strikke den længere. Det troede hun, men hun foreslog at jeg kunne købe str. L også ville der i hvert fald være garn nok.

Da jeg så skulle begynde på den blev jeg sådan i tvivl om størrelsen og jeg endte med at slå 6 m mere op så jeg strikkede en størrelse lige i mellem M og L. Jeg strikkede næsten 41 cm  inden jeg lukkede af til ærmer, så blusen nu er ca. 60 cm.

Der var 7 nøgler i mit str. L-kit og jeg har et helt nøgle + nogle få gram tilbage, så hvis du gerne vil forlænge til ca. 60 cm er der masser af garn.

Advarsel: Det var meget besværligt at dele til for- og bagstykke når jeg nu havde et "underligt" maskeantal - strik en størrelse så det passer ;-)

Også lige til allersidst: Look er strikket i Sofistica som er 60 % bomuld og 40 % hør - jeg er vild med det garn.

Endnu et feriebillede fra en meget kold aften i Dragør - himlen var flot4 kommentarer:

 1. Hvor er Look smuk, skøn farve, der passer perfekt til dit Hostabed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Emmy, ja den passer vist fint til hosta-beddet :-)

   Slet
 2. Den er da helt vildt flot. Jeg har også et kit liggende til den i præcis samme farve. Jeg købte det til garnstafet, fordi jeg faldt pladask for farven og den søde model. Nu kan jeg jo se hvor flot den bliver. Tak for rådet, jeg tror jeg vil strikke en konkret størrelse, så jeg ikke får de samme problemer.

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig fin og sød model og farven du har strikket i er flot :)

  SvarSlet