søndag den 31. maj 2015

Esther og Trekantsområdet

Måske var det fordi jeg koncentrerede mig om Esthers retriller, som jeg strikker på p. 2,5 eller også var det de fine klude i Paris-bomuld eller måske for meget hækling. Men pludselig fik jeg ondt i skulder, overarm og små jag fra albuen.

Jeg prøvede med små pauser fra Esther, men det stoppede ikke. Så nu ligger Esther og venter. I stedet slog jeg op til Trekantsområdet - en fin model af Bente Geil, som jeg hele tiden har haft et godt øje til. Og med hjælp fra motion og varme er det gået fint - afløst lidt af lidt syning på symaskinen.

Jeg ville ikke have den for udringet så jeg strikkede lidt højere op, Jeg har strikket str. XL, istedet for, at påbegynde aflukningen ved 13 m i trekanten strikkede jeg til 19 m og lukkede 14 m af og 3, 3, 2, 2, 2, 1, 1, 1, 1 m af i hver side. Derefter fulgte jeg opskriften igen.

Jeg har brugt 150 gram og da jeg har garnet til favorabel pris, har kostet i alt 34 kr. Helt utroligt! Jeg kan godt lide modellen, men jeg tror godt jeg kunne finde på at lave den lidt længere.

Jeg er en af de få, som ikke har strikket et topstykke, men jeg overvejer at kaste mig ud i den...

10 kommentarer:

 1. Hvor er den sød, den kunne altså også godt finde vej til mine pinde.
  Jeg har heller aldrig strikket et topstykke, men det kan vi da nå endnu.

  SvarSlet
 2. Den er meget, meget fin og sikken en skøn sommerfarve :-) Godt, at du kunne klare problemerne med aktivitet og varme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for Øvelser og varme hjælper.det! Ja, jeg har altid haft bøvl med skulder og nakke, min fysioterapeut siger jeg er skæv. jeg ved ikke rigtig hvad jeg ellers kan gøre udover at lytte til min krop.

   Slet
 3. Super fin og kanon billig for en flot sommer top. Du bliver smart i den.

  SvarSlet
 4. Det er en rigtig flot model - og sikken skøn farve. Tænk at du kunne lave den så billigt ! sikke da noget stads med de skuldre. Du skal da have fat i Lene (strikkeheksen) - hun kan lige sætte nogle nåle i ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt at få noglegode tilbud, så bliver der også råd til de dyrere garner. Det kan da være jeg skal have fat i Lene, jeg ved ikke hvad nålene kan?

   Slet
 5. Den bluse er bare så flot og sikke en farve du har valgt. Det kan da kun kaldes billigt, når garnet ikke har kostet mere

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Merete - jeg er vild med farver, gerne stærke og klare, så derfor vælger jeg dem tit.

   Slet