mandag den 22. december 2014

Min Laneway

Jeg var faldet over Laneway på Ravelry, men der fangede den mig ikke. Så dukkede den op på Instagram, jeg faldt specielt for Gittes (aka Hundemoster) Laneway. Snart efter var jeg i gang.

Jeg vil altid sikre en ikke for åben hals i mine kjoler og sweatre, så jeg slog op til den mindste og da min strikkeprøve viste sig at være til den lille side - altså for mange masker, måtte jeg regne og prøve :-)

Kjoler skal ikke være for lange, så bliver de for jaskede så længden er også som den mindste størrelse - måske endda et par cm kortere. Jeg er jo ikke så høj.

I sidste weekend var der nogle solstråler, i min baghave så Laneway kom på ginen, så jeg kunne fotografere. det er ellers ret svært i den mørke tid.

Jeg har strikket Geilsk bomuld/uld som bundfarve og striberne er lavet i Lang Yarns Jawoll Magic Degrade. Jeg kunne slet ikke læse mig frem til hvordan striberne skulle ligge, så jeg skiftede på hver anden omgang. Efter lang tid undrede jeg mig over at rapporten gik over 4 pinde når de var ens  2 og 2.  Hvis man læste det ordentlig stod det der ;-)

Men er tilfreds med "fejlen", jeg synes det var fint, at den blev lidt mørkere og jeg havde garn nok. Ærmerne er lidt brede, dem kunne jeg godt tænke mig smallere - måske piller jeg op en dag og gør dem smallere - måske.

Mit forbrug:
200 gram Lang Yarns Jawoll Magic Degrade. 
261 gram Geilsk bomuld/uld.

Glædelig jul til bloggere og bloglæsere! 

7 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot din laneway Susanne , er da glad for at kunne inspirere,så fik jeg jo også lige taget mig sammen til at lægge min på bloggen.Også en god jul til dig :)

  SvarSlet
 2. Den er superflot - en slags "guld" strik i de farver :-) Den har ikke fanget mig, men nu blev mine øjne da lige ekstra store ;-) Meeeen jeg skal jo igang med Skinner fra bogen Godsbanen her i juleferien, så må nok hellere holde mig i skindet. Glædelig jul :-)

  SvarSlet
 3. Flot - den kan da lyse op på en lidt grå og trist dag. Men den er også skøn i solskinnet :)
  Ønsker også dig en god jul :)

  SvarSlet
 4. Tak allesammen, hvor er I søde. Mere glædelig jul til jer!

  SvarSlet
 5. Den er rigtig flot - og det ser ud til at være en god model. Herligt lige at fange en solstråle til fotografering - det er med at være hurtig ,når solen lige titter frem . Også rigtig god jul til dig og dine.

  SvarSlet
 6. En gul mere, jamen det er jo herligt. Den er fin med de smalle striber.

  SvarSlet