mandag den 6. januar 2014

Jeg glæder mig..

Jeg har nemlig meldt mig til et ugekursus på Skals.

Jeg skal lære noget om håndstrik:
 02.-08. februar v/Helga Jóna
Håndstrik, udregning af model og teknikker.
I denne uge vil vi arbejde med nogle gode og nyttige strikketeknikker. Det kan f.eks. være forskellige måder at lukke af på, farveskift eller de små, men vigtige ting, der ofte har en stor betydning for, at det færdige resultat får en rigtig flot finish. 
Vi vil strikke prøver og du får mulighed for at designe din egen trøje. Du lærer at beregne en enkel model efter dine helt egne mål. Kursus nr. 06-2-14 

Hvor kan jeg tænke længe over sådan noget. Det er så vildt og stort for mig, at jeg gang på gang bare lader det ene kursusefter det andet passere. En af mine gymnasiekammerater var et halvt år på Skals i 1980, og jeg har altid misundt hende det. Jeg havde slet ikke overvejet at man kunne gøre sådan noget. Samtidig kan det godt være lidt svært at gøre noget for mig...

Nu glæder jeg mig bare sådan og håber det bliver rigtigt godt også vil jeg overveje om jeg ikke skulle tage et strikkemaskinekursus - for at lære det og finde ud af om det er noget for mig. Nogle ting kunne være fine at strikke på maskine - f.eks puder.

5 kommentarer:

 1. Hold da op en uge på Skals det kunne jeg også godt tænke mig engang i fremtiden. Glæder mig til at hører om det

  SvarSlet
 2. uha hvor det lyder godt,mon ikke det var det som Tine fra Fandango var på ???,jeg er jo SÅ glad for min strikkemaskine,den bliver brugt til de sjove lidt større ting,og tørklæder,og hvad der ellers prøves på,du skal dog lige vide,de kan ikke strikke retstrik,men så kan man jo bare vende vrangsiden udaf .Den maskine jeg har er købt brugt ( den er fra 1983 LOL ),så var det ikke det vilde beløb som blev brugt hvis det nu ikke var noget.

  SvarSlet
 3. Det lyder rigtig spændende, jeg håber det bliver en kæmpe succes. Det er altid godt med lidt ny inspiration.

  SvarSlet
 4. Jeg har været på et ugekursus hvor også Tine deltog. Det var med Helga Isager og også noget med beregning og konstruktion af egen model.
  Det var der jeg designede min trøje med snoninger og rib, hvis nogen husker den.
  Jeg har dog aldrig fået lavet en opskrift - og det var dumt.
  Men glæd dig, det er dejligt at kunne hengive sig til strik i en hel uge - og få maden serveret, ikke mindst.

  SvarSlet
 5. Det ER fantastisk med sådan en uge nærmest i vores egen lille verden i inspirerende omgivelser. Håber, du også vil nyde det, og det bliver hyggeligt at dele ugen med dig :o)

  SvarSlet