fredag den 8. november 2013

Overraskelsen

I tirsdag fik jeg denne hyggelige mail:

Hej Strikkefryd
Jeg har lagt mærke til, at du sender en del af dine trofaste læsere ind på min hjemmeside – det skal du have en stor tak for.
Jeg vil derfor gerne give dig et par rabatkoder, som du kan bruge i min webshop – www.garn10.dk – resten af året.
Koderne skrives i feltet ”rabatkode” på betalingssiden.

Få 50 kroners rabat når du køber for 400 kroner eller derover – skriv: fryd400
Få 150 kroners rabat når du køber for 1000 kroner eller derover – skriv: fryd1000
Om du selv vil bruge koderne, eller om du vil dele denne rabat med dine læsere er helt op til dig. Ud over rabatkoderne har jeg, som altid, gratis fragt på alle ordrer – uanset størrelse.
Tak for hjælpen og forsat held og lykke med din blog.
 Ene og alene fordi jeg har linket til Garn10.dk hver gang jeg har skrevet om garn10 OG de der læser med har fulgt linket og er gået ind på Garn10's hjemmeside - alle kan bruge rabatkoderne resten af året ligeså mange gange man vil.

Garn10 har mange forskellige mærker man kan boltre sig med. Jeg håber det er noget I kan bruge :-) Jeg synes i hvert fald at det er hyggeligt.6 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig overraskelse det er da kun til at blive glad over standse kan gøre sådanne ting for en. Og jeg kan jo kun sige at det er flot af jer begge at i delere det med os andre. Tak for det

  SvarSlet
 2. Hvor er det sødt af dig (og af Garn10) at I deler rabatten. Jeg har lige været inde at kigge, og det er lækre garner. Vedr. dit sidste indlæg, så har Marion fra http://heksegarn.blogspot.dk/2013/11/vvestrikket-trje.html#comment-form lavet en vævestrikket trøje, der muligvis kunne falde i din smag. Den har i hvert fald både rullekrave og korte ærmer. :o)

  SvarSlet
 3. Det var da en flot gestus af Garn10. Herligt.

  SvarSlet
 4. Man må gerne være heldig en gang imellem, og det havde du sørme også fortjent. Super godt gået.

  SvarSlet
 5. Undskyld, men mit virusprogram siger at der følger en såkaldt trojansk hest med, når jeg prøver at klikke på dit link til garn 10!!
  Øv, har ingen andre problemer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lilian.
   Jeg har talt med min Webmaster og han forsikrer at der ikke er nogen trojansk hest eller andre vira. Der er nogen virusprogrammer der er meget følsomme og derfor kommer denne advarsel. Mvh Helle - Garn10

   Slet