lørdag den 10. august 2013

Strikkegenoptræning

For ca. 3 uger siden var jeg til første kontrol, hvor ergoterapeuten gennemgik små genoptræningsøvelser og i den forbindelse spurgte jeg om jeg måtte strikke. Det måtte jeg gerne, hun blev nærmest helt glad for det er god genoptræning. Jeg skulle bare tage hensyn til vægten (mit brækkede håndled må kun løfte en kaffekop). Af hensyn til vægt og da min strikkefasthed var lidt løs var det jo oplagt at strikke noget børne- og baytøj, hvor man kan måle sig frem:
Der er 6 veste i ca. str. 1 år, en meget sød retstrikket jakke også de søde hjertegrydelapper. På pindene er endnu en vest i ca. str. 2 år - strikkefastheden er blevet meget bedre så jeg er fortrøstningsfuld - strikke kommer jeg til igen :-)

Jeg har også hæklet en del, jeg fik pludselig en masse smerter i huden, det viste sig at være nerverne der drillede og så var hæklingen lidt nemmere. Det er også nemmere at have i tasken til genoptræning, kontroller m.v.

Jeg er også startet på arbejde på deltid, jeg får et lift af en kollega, som arbejder deltid og jeg kan se at det passer ret godt for jeg er træt. Træt i min krop og mit hoved og jeg vågner kl. 6 alligevel - kun håndarbejdet hjælper!

Som bonusbillede kan I lige få et billede af nogle gryde lapper jeg har hæklet, de er ret store, men det synes vi er dejligt.

Da sønnike leder efter noget at bo i får han nok også brug for sådan nogle.

Christoffer skal starte på økonomi her i Aarhus og han leder efter værelse, dele lejlighed, lejlighed i cykelafstand fra universitetet - ved I noget, kender vi kan kontakte eller har I en som mangler en at dele med? Så skriv endelig!

7 kommentarer:

 1. Hvor lyder det godt at du er kommet så langt at du kan strikke. Herligt !

  SvarSlet
 2. Det er da fine resultater, der kommer ud af din genoptræning. Små strikketøjer er også dejlige.

  SvarSlet
 3. Det var godt nyt, så er det spørgsmål om tid, før du er fuldt strikkende igen. I mellemtiden har du fået lavet nogle rigtig fine ting.
  Jeg kender desværre ikke nogen der lejer værelser ud, men håber i finder noget.

  SvarSlet
 4. Godt at det går fremad med din hånd og at du nu ved at du kan strikke igen. Rigtig søde ting du har fået hæklet og strikket! Min ældste datter fylder 20 på torsdag måske skulle jeg hækle et par grydelapper til hende......

  SvarSlet
 5. Fantastisk, at strik kan bruges som genoptræning - og sikke nogle søde ting, du har "genoptrænet" - godt gået!!! Kan desværre ikke hjælpe ved. værelse i Aarhus :-(
  Kh Karen

  SvarSlet
 6. nej hvor fint, at det god genoptræning. Så er motivationen der lissom også ;o)
  dejligt at det nu går fremad med den hånd.

  SvarSlet
 7. Dejligt for dig, at du igen kan strikke lidt og når det tilmed er god genoptræning er det jo endnu bedre. Grydelapper skal ikke være for små og heller ikke for tynde ;)

  SvarSlet