søndag den 17. juli 2011

Ferietid

Så banker ferien for alvor på, tirsdag morgen skal vi flyve til USA - både for at køre rundt og opleve, men også for at besøge Christoffers værtsfamilie, da han var på udveksling i 2008/2009. Vi skal være væk i 3 uger, det er helt fantastisk og store oplevelser venter er jeg sikker på. Jeg glæder mig usigeligt til at møde familien.

Strik er jo vigtigt for mig og vi skal køre rundt, så jeg har planlagt et par projekter, som ikke fylder for meget:

1 sort Camomille og et hvidt par Gingers
På garnmesserne er blevet fristet af disse små kits, dem tager jeg også med, de fylder ikke så meget og så har de jo også garn i USA :-)


Til flyveren har jeg haft mine kvaler for jeg har hørt at der er meget forskellige oplevelser af om man får det med i flyveren. Jeg har nogle træhæklenåle og har nu planlagt noget hækling - der er både nogle fine "sandaler" som jeg er blevet spurgt, jeg har kun lovet at prøve, da jeg jo ikke er en "hækler". Derudover skal jeg prøve med svampe, cupcakes, sommerfugle og måske en kartoffelvarmer...

4 kommentarer:

 1. Rigtig god tur - der venter rigtig mange oplevelser - USA er på mange måder et fantastisk land og meget forskelligt alt efter, hvor man opholder sig - ikke så mærkeligt, for det er jo også kæmpestort :-)

  Det er nok godt, at strikketøjet ikke er alt for indviklet - for du får travlt med at kigge ud af vinduet :-)

  SvarSlet
 2. Tak - jeg er helt enig, det er de nemme strikketøj, som skal med.

  Jeg har faktisk glemt at jeg også har medbragt silketweed fra Drops, som der skal strikkes et par veste af :-)De går nemlig også bare derudaf...

  SvarSlet
 3. Ha en rigtig god ferie - glæder mig til og se nogle billeder fra jeres tur. Og se hvor meget du får lavet på de 3 uger.

  SvarSlet
 4. Jeg har fløjet med strikkepinde mange gange og har aldrig haft problemer.
  Jeg tager altid bambuspinde med i flyveren og har knitpicks i kufferten :-)
  Men jeg tror ikke man skal spørge om lov, bare gøre det!
  Det lyder som en rigtig spændende tur!
  Rigtig god fornøjelse.

  Lad være med at tage for meget garn med. Som du selv siger, så køber du nok noget med hjem :-)

  SvarSlet