fredag den 2. oktober 2015

Ravelry slår til...

Jeg er jo også i gang med at "stash-buste" og dermed er jeg i gang med den anden vest af resterne fra min Pels. Der var så ikke rester nok - jeg manglede kid-silk. Jeg var hos min lokale garnforretning og indfarvningen var HELT forkert, det var synligt.

Skulle jeg så trævle op? Jeg kunne næsten ikke bære det. Så gik jeg ind på Ravelry og fandt indfarvningen - en rest hos en kvinde i Frankrig. Jeg skrev til hende og ville betale for garnet og porto. Det synes hun ikke om, hun foreslog at jeg kunne "gifte" hende en opskrift :-)

Mens jeg sad og skrev med min franske veninde kom der en besked mere. Det var en dansk kvinde som var interesseret i en af mine rester af Iris Magnolia.

Egentlig så synes jeg selv, at det var så lidt at sælge, men hun manglede lige præcis denne farve til nogle kanter til en sweater til hendes mor!!

Jamen perfekt - nu er min lille rest på vej til København SV.

Det er bare så hyggeligt!


8 kommentarer:

 1. Det er da helt perfekt ! tænk at der er åbnet op for den mulighed, at man kan bytte på kryds og tværs :o) Det er bare SÅ træls at sidde og mangle en lille bitte rest. Så godt man kan hjælpe hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er helt enig, Mona. første jeg fik en henvendelse blev jeg helt høj. Og tænk nu sidder jeg og strikker med en rest fra Frankrig :-)

   Slet
 2. Det er bare så godt når man kan hjælpe hinanden både her i landet og på tværs af grænser.

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen så fantastisk når man kan hjælpe en anden strikker med en rest, og når man selv bliver hjulpet.
  Jeg har sågar selv gjort et sjal færdigt med en rest fra USA og har også engang sendt en rest til Tyskland :-)
  Dejligt at du kunne hjælpe og at du fik en rest :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er stort! Jeg husker første gang - jeg blev helt høj over at kunne hjælpe.

   Slet
 4. Det er en særlig glæde at kunne hjælpe for vi ved jo alle hvor irriterende det er, når man bare ikke har garn nok til at færdiggøre et projekt. Godt at du havde muligheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Susanne - det er jeg også glad for :-)

   Slet